Financiële buffer nodig voor uw onderneming? Binnen 48 uur geregeld.

Sale and Leaseback houdt in dat u na akkoord uw auto op papier aan de bank verkoopt, hier dan een x bedrag voor krijgt, máár wel uw huidige auto kunt blijven rijden. Kortom door Sale and Leaseback kun jij blijven rijden in je eigen auto en beschik je direct over extra vermogen voor jouw onderneming. Deze optie biedt u een snelle mogelijkheid om zonder jaarcijfers een buffer op te bouwen voor uw onderneming of privé situatie. Je betaalt maandelijks een bedrag af net als met onze wel bekende vorm Financial Lease en profiteert tegelijkertijd van fiscale voordelen, zoals volledige renteaftrek!

best
De_afschrijving_van_een_lease_auto

Contact opnemen & auto online taxeren

Investeringsaftrek

Maandelijks uw lease betalen terwijl u blijft rijden

De_renteaftrek

Alles afbetaald, auto weer op uw naam

De_btw_terugvorderen

De btw terugvorderen


De ideale combinatie

Stel je eens voor … dat je je eigen auto kunt verkopen omdat je het geld hard nodig hebt, maar er wel in kunt blijven rijden alsof er nooit niks verkocht is .. sterker nog, je hoeft het je niet voor te stellen want het kan! Jij kunt je auto verkopen en hier alsnog in blijven rijden. Maar hoe? Je verkoopt simpel weg je auto aan de bank, ontvangt een leuk bedrag, met de auto als onderpand. Je betaald hierna enkel de auto in termijnen af. Praktisch gezegd lease je je eigen auto dus door middel van Financial Lease. In de tussentijd kun je er gewoon zoals je eerst ook al deed in blijven rijden. Laten we het nog mooier maken .. er zit ook dan geen kilometerbeperking op en je krijgt ook de fiscale voordelen die gelden met financial lease.

Voordelen

Door uw (bedrijfs) auto terug te leasen door middel van de Financial Lease constructie, blijft u economisch eigenaar van uw auto. Dat betekent dat u kunt blijven profiteren van diverse fiscale voordelen, zoals afschrijvingen, investeringsaftrek, btw-teruggave en renteaftrek. Na afloop van de overeengekomen looptijd en wanneer het lease contract dus afloopt, bent u ook wéér opnieuw juridisch eigenaar van uw auto. Tot dat het leasecontract eindigt en alle termijnen betaald zijn, is de bank dus juridisch eigenaar van uw auto. Echter heeft u dus door dat u uw auto terug leaset door middel van Financial Lease in de tussentijd wél geprofiteerd van de opbrengsten van uw extra investeringen en de voordelen zoals de afschrijvingen, investeringsaftrek, btw-teruggave en de renteaftrek. De Sale & Leaseback-methode is een breed toegepaste manier om de groei van ondernemingen te versnellen. Het is wél belangrijk om het vrijgekomen bedrag te gebruiken voor investeringen die meer opleveren voor de zaak dan dat een extra aflossing zou doen op uw auto. Dit kan dus goed gebruikt worden voor eventuele andere bedrijfsmiddelen die de omzet nog meer doen toenemen. Ook is het handig om een eventuele financiële crisis te overleven.

Stappenplan

Aan de constructie Sale and Leaseback zit een erg eenvoudig stappenplan.

  • Neem contact met ons op, bespreek de auto en bespreek je hoeveelheid termijnen, maandbedrag en dergelijke.
  • Verkoop je auto aan onze bank
  • Ontvang uw geld zo snel mogelijk op uw bank rekening
  • Lease uw auto en blijf hierin rijden met behulp van onze Financial Lease constructie
  • Betaal maandelijks uw auto af en blijf genieten van de mooie auto waarin u rijd
sale_and_leaseback