EERSTE LEASE AFSLUITEN.

Wat is Financial Lease?

Financial Lease is de enige zakelijke leasevorm waarbij u uiteindelijk de eigenaar wordt van de auto en tevens tijdens het leasetraject al de fiscale voordelen heeft. U bent dus als koper direct economische eigenaar van de auto, maar de aankoopsom wordt door de bank voor u gefinancierd. Hierdoor houd u geld over voor andere belangrijke investeringen. Daarnaast bepaalt u hoeveel u maandelijks wilt betalen, en of u wel of geen slotsom wilt betalen.

Hoe werkt Financial Lease?

Als je kiest voor financial lease zijn dit de spelregels:
1) Gedurende de leasetermijn, (Tijdens het afbetalen) is de auto nog wel juridisch eigendom van de bank. Zodra de auto volledig afbetaald is, wordt de auto direct naast economisch, juridisch eigendom van uw onderneming.

best
car-searching

Onderzoek

U doet goed onderzoek en maakt een keuze voor het merk en type auto/taxi of bedrijfswagen dat u wilt aanschaffen en neemt contact met ons op. Uiteraard kunnen wij u altijd ondersteunen mits u weet wat u zoekt en binnen welk budget.

money-check

Aanvraag

Auto gevonden? Top! Wij vragen voor u de beste financiering aan, ook wanneer u geen jaarcijfers of grote aanbetaling kunt doen. Over het algemeen hoeft u slechts 20% van de prijs van de auto aan te betalen, dit is niet altijd zo. Stuur ons even je rijbewijs en bankpas (voor- en achterzijde) en we weten het.

time-clock-checking

Akkoord

Als u vroeg op de dag uw aanvraag doet krijgt u voor 16:00 al een Akkoord of niet akkoord. Dit zou betekenen dat u ’s ochtends aanvraag kan doen, ’s avonds al kunt wegrijden. Doet u later op de dag uw aanvraag dan hoort u morgen of u de auto kunt financieren of niet.

ok-logo

Betalen & Halen

Bij een akkoord kunt u meteen een afspraak gaan maken met de dealer om uw auto te gaan halen. U dient slechts nog voordat u de sleutels krijgt de aanbetaling te voldoen en de financial lease contracten te ondertekenen. Wij wensen u daarna veel plezier met uw nieuwe auto!

De verschillende leasevormen

Er zijn een paar verschillende leasevormen op de markt. De economisch interessantste leasevorm is echter de financial lease.Financial lease is de enige leasevorm waarbij je direct eigenaar wordt van de auto met alle bijbehorende fiscale voordelen.

De voordelen van Financial Lease

Het aanschaffen van een auto doormiddel van Financial Lease wordt door de belastingdienst gezien als een investering in de onderneming. Hierdoor profiteert u direct van alle fiscale voordelen zoals: afschrijving, investeringsaftrek, renteaftrek en u kunt tevens de btw terugvorderen.
Neem direct contact op als u uw eerste auto wilt leasen. Ons team staat ten alle tijden klaar om u te ondersteunen bij de aanschaf van uw eerste bedrijfswagen!

nissan