Bij FinancierDirect ben je als ondernemer een uniek persoon.

Iedereen heeft een eigen verhaal, andere wensen en andere behoeften. Jouw unieke situatie wordt door onze leaseadviseurs beoordeeld. Persoonlijk contact en transparantie staan bij ons hoog in het vaandel.

Onze leaseadviseurs zorgen niet alleen voor het juiste financiële plaatje, maar zij gaan ook actief opzoek naar de beste auto welk past bij jouw behoefte. Op deze manier zal je nooit spijt krijgen van jouw aankoop.Vanuit onze passie en jarenlange ervaring vormen wij een betrouwbare partner. Wij werken al jaren samen met een dealer bij jouw in de buurt.

Toon aanbod
best
wolks

Persoonlijke aandacht

Eén van onze lease adviseurs neemt persoonlijk contact met u op middels WhatsApp. Tijdens het gesprek zullen we aandachtig kijken naar de behoefte en zullen wij een gedegen advies uitbrengen omtrent financial lease.

mazda

Grootste aanbod

Door de jaren heen hebben wij een samenwerking opgebouwd met meer dan 6.000 dealers. Hierdoor kunnen wij u het grootste financial lease auto aanbod presenteren van meer dan 130.000 auto’s wachtende op een eigenaar.

chevrolet

Banken

Wij zijn niet afhankelijk van één specifieke bank. Wij hebben een nauwe samenwerking met meerdere grote banken welke allemaal een eigen acceptatiebeleid hebben. Hierdoor kunnen wij in vele gevallen een financiering verzorgen met daarin de best passende voorwaarde.

Waarom FinancierDirect?

Wij zijn al jaren dé financial lease specialist voor ondernemend Nederland. Wij helpen ondernemers niet alleen met het verzorgen van de financiering maar zorgen ook voor transparant advies. Hierdoor weet je zeker dat je de juiste keuze maakt!.

  • Ook voor startende ondernemers
  • Eén persoonlijke lease adviseur
  • Transparant advies
  • Jaarcijfers niet altijd vereist
  • Snelle acceptatie
  • Altijd een scherp voorstel
cars-highway