Financier Direct, wie zijn wij?

14 januari 2020 Achter-de-schermen
chrysler

Wie is FinancierDirect?
FinancierDirect is een jong en dynamisch bedrijf. FinancierDirect bestaat momenteel uit een jong team van 5 jongens die er samen het beste van proberen te maken. Zo bestaat ons team uit Martijn, de eigenaar. Dennis, de marketeer. Frank, de directeur en Murat en Joey de lease adviseurs. Wij houden ons voornamelijk bezig met de financiering en leasing rondom de auto. Met name financial lease. Wij zetten ons voor de volle 200% in voor onze klanten en staan ze graag te woord. Wij hanteren een erg persoonlijke aanpak en zijn daarom ook optimaal aanwezig binnen het contact met de klant. Ben je benieuwd naar meer? Aarzel dan niet. Wij staan graag tot je dienst!

Waarom kiest de klant voor FinancierDirect?
Wij als FinancierDirect blijven persoonlijk betrokken met de klant tijdens het zoeken van zijn droomauto. Wij helpen de klant persoonlijk door mee te zoeken naar een auto naar de wens van de klant, de klant weet wie wij zijn en wij weten wie de klant is. Wij houden actief contact met de klant en staan hem of haar graag te woord. Eén van de voordelen is dus ook dat wij in de avonduren te bereiken zijn voor een babbel, vragen of voortgang over de auto. Wij als FinancierDirect zijn een hecht team, wat open staat voor een leuke babbel en die fanatiek en gedreven op elk vlak waar we helpen kunnen graag bijstaan.

Voel jij wel wat voor die persoonlijke aanpak? Én ben je op zoek naar jouw droom auto? Wacht dan niet te lang en neem gerust contact met ons op! We kijken er naar uit!