In 3 simpele stappen naar jouw financial lease auto

17 december 2019 Aankooptips
chrysler

In 3 stappen naar jouw financial lease auto

Hoe regel ik een financial lease?
In tegenstelling tot particuliere financiering is een zakelijke financial lease vrij eenvoudig. Met een geldig KvK nummer en een paar toetsingen zoals kredietwaardigheid kun je al een voertuig financieren middels financial lease.


Als er geen betaal achterstanden zijn en jouw KvK bestaat minimaal enkele dagen waarbij je ook woonachtig bent in Nederland dan bestaat er een mogelijkheid tot financiering. Wel zal de bank op het moment dat je pas heel kort KvK ingeschreven staat wel een extra aanbetaling verwachten van rond de 20%.

Bestaat jouw KvK langer dan 6 maanden en er zijn geen betalingsachterstanden dan is de kans aanwezig dat de bank het gehele bedrag excl. btw kan financieren. Mocht er nog btw aanwezig zijn dan dient dit dus te worden aanbetaald. 

Auto’s worden gecategoriseerd met Marge of BTW. Marge wil zeggen dat er geen btw meer aanwezig is. Een BTW auto wil zeggen dat er nog wel BTW aanwezig is welke je dient voor te schieten en vervolgens terug kan vorderen bij de belastingdienst.


Welke stappen moet ik doorlopen totdat ik die auto heb?
1. Zoek een auto uit op onze website en plaats een aanvraag. 

2. Als uw aanvraag door onze automatische controle systemen komt, zal één van onze leaseadviseurs contact met jou op nemen middels WhatsApp of wanneer gewenst telefonisch.
Via WhatsApp of telefonisch stellen wij een paar vragen zodat we een offerte kunnen maken en de juiste banken kunnen selecteren welke het beste bij uw wensen passen.
Wanneer we een akkoord op financiering hebben ontvangen, kun je een proefrit inplannen bij de dealer. 

3. Wanneer de proefrit bevalt hebben wij factuur dealer, foto rijbewijs/ID en bankpas nodig om het contract op te stellen. Je vult het contract zorgvuldig in en stuurt dit retour zodat wij alles kunnen regelen met de dealer. Vóór aflevering plaatst u de mogelijke aanbetaling bij de dealer. 

Gefeliciteerd! Je kunt weg rijden bij de dealer met je nieuwe auto.