Hoe vraag ik een offerte aan?

10 maart 2020 Aankooptips
chrysler

Hoe vraag ik een offerte aan en hoe kom ik in contact met een medewerker van FinancierDirect?
Hé jij daar! Ben jij die enthousiaste werker, die niet voor 100%, maar voor 200% voor zijn bedrijf wil knallen? Die alleen nog tegen 1 puntje aan loopt ..  en dat de auto is? Stop dan met zoeken en lees op je gemak hoe je bij ons een aanvraag doet! 

Het is eigenlijk heel gemakkelijk … pak er als eerst even een bak koffie bij en ga dan lekker even ontspannen er voor zitten en ga er voor. Je zit al bij ons op de website, dus dat is al een heel goed begin. De volgende stap is eigenlijk dat je via onze taakbalk naar het kopje Voorraad gaat en een keuze maakt tussen ons totaal aanbod of ons top aanbod. Hier kun je naar jouw wensen met de zoek hulp spelen. Zo kun je voor jezelf een gepast bouwjaar uitkiezen met een mooie bijbehorende kilometer stand. Kijk je liever alleen naar jouw portemonnee, dan kun je ook met die opties spelen! Zo is er minimum en maximum financial lease prijs per maand in te vullen en kun je zelfs nog een auto zoeken die dicht bij jouw huis geparkeerd staat. Dit scheelt natuurlijk ook in jouw benzine. 

Heb je dan eindelijk dé auto van uw dromen gevonden? Aarzel dan niet en speel wat met de mogelijkheden voor je! Kies een leuke looptijd, bepaal zelf jouw slot termijn en aanbetaling en klik op de knop ‘Vraag offerte aan’. En dan is het gebeurd! Dan zien wij de offerte binnen komen en beginnen wij samen met jou aan het traject naar jouw droom auto! Met onze persoonlijke 1-op-1 begeleiding tijdens het traject kijken wij samen met jou naar de beste mogelijkheden en overleggen wij telefonisch en via whatsapp tijdens het gehele traject met jou. De offerte kan worden aangevraagd bij jouw ideale auto via de voorraad en anders maken wij er een voor u, met de beste voorwaarden!

Ben je over de drempel heen? Vergeet dan die bak koffie niet en kijk snel naar ons aanbod! Ook als je het even niet weet of alleen de aanvraag wilt doen, we helpen je graag verder! Je kan ons bereiken via het telefoonnummer of kom eens langs.