Een eigen auto gevonden, maar wat nu?

03 maart 2020 Aankooptips
chrysler

Ik heb zelf buiten jullie aanbod om, een auto gevonden. Maar wat nu?
Hé jij daar! Heb jij je droom auto al elders gevonden? Dat is helemaal geen probleem! Ook met die auto kunnen wij je aan een leuke financiering helpen! Elke auto zou geleasd kunnen worden, de financial lease is vrijwel altijd toepasbaar. Jij kunt hem kiezen en wij regelen het. Het enige wat je te doen staat, is vrijblijvend contact met ons opnemen. Zo werken wij voornamelijk via whatsapp, maar hebben wij ook veel telefonisch contact met jou, onze klant. 

Ook helpen wij jou verder als je alleen nog maar een auto in gedachte hebt. Wij schakelen onze lease adviseurs in en zo ontnemen wij jou de waardevolle tijd om te zoeken en dealers te benaderen. Als je jouw droom auto al gevonden hebt, kun je ons gerust een appje via Whatsapp sturen met de gegevens van de auto, jou wensen voor een auto (dan nemen wij contact met je op en gaan wij met jou op zoek naar een auto) of een linkje van de desbetreffende auto naar 06-24624498. Denk hierbij wel aan jouw naam, eventuele bedrijfsnaam en kvk gegevens mee te sturen. Ook zijn wij voor al het vermelde van bovenstaande bereikbaar op mail met het adres sales@financierdirect.nl.

Heb je verder nog meer informatie nodig of wil je jouw auto aan ons laten zien en kijken naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op!